Published On: lun, Iul 15th, 2013

Antonia si Alex Velea s-au hotarat sa nu-si mai ascunda sentimentele

Share This
Tags

ALEX VELEA SI ANTONIAVineri seara, Sibiul a organizat Miss Models International, eveniment in cadrul caruia au fost invitati Alex Velea si Antonia.

Acesta este primul eveniment la care cei doi vin impreuna, dupa ce au recunoscut relatia dintre ei.

Alex a adus-o in discutie de mai multe ori in timpul recitalului sau si nu si-a dezlipt privirea de ea, in cand Antonia dansa pe scena.

La mainile artistilor se putea observa doua inele la fel, de care ambii pareau foarte atasati. Daca Alex si-a are o intreaga colectie cu astfel de bijuterii, Antonia este vazuta prima oara cu un astfel de inel, care ilustreaza un cap de mort.

Se pare ca amandoi au renuntat la verighete dinainte sa divorteze, iar acum le-au inlocuit cu acestea bijuterii cu cap de mort, care posibil reprezinta legatura puternica dintre cei doi.

Mult mai accentuate erau si melodiile pe care atat Antonia cat si  Alex Velea le-au interpretat pe scena,  din repertoriul lor, pe care nu le fredoneaza prea des si care pot fi usor interpretate ca adevarate declaratii de dragoste.

Mai exista si speculatii ca cei doi se comporta ca un adevarat cuplu. Imediat dupa incheierea evenimentului, au si aparut zvonuri ca cei doi ar fi avut o disputa conjugala.

O data ajunsi la hotel, sub efectul mai multor alcoolului, Velea i-ar fi reprosat violent  Antoniei faptul ca el se sacrifica cel mai mult in relatie, iar ea nu stie sa aprecieze.

Comentarii

comentariu

About the Author

-