Published On: mie, Iul 31st, 2013

Anna Lesko, Anda Adam si tramvaie de epoca de Zilele Brailei

Share This
Tags

tramvai epocaSarbatoarea va incepe miercuri, 14 august si vor fi organizate concerte, evenimente educative, dar si alte manifestari. Anul acesta brailenii se vor plimba cu tramvaiul de epoca care a fost contruit in anul 1910 , in Austria. Vagonul a intrat in posesia Brailei, in anul 2008, ca donatie din partea firmei MT-Eisenbahnbedarf.

Garnitura ce va fi scoasa din depoul societatii Braicar are o capacitate de transport de 22 de calatori pe scaune si 18 in picioare si dispune de 4 usi de acces pentru calatori si 2 posturi de conducere.

In momentul de fata exista doua astfel de tramvaie, unul la Braila si unul la Viena, ambele au fost restaurate in orasul nostru.

Brailenii se pot plimba cateva ore cu tramvaiul care are aplicata pe partile laterale stema municipiului Braila si numarul 2008, care marcheaza anul sosirii si restaurarii sale la Braila, in zilele 14-15 august, pe traseul Depou Radu Negru-Bariera Calarasilor-Calea Calarasilor-Bulevardul Independentei-Calea Galati-Vidin si retur, in intervalul orar 18:00-20:00. Renumitul actor Florin Chirpac va spune povesti, iar cetatenii vor asculta muzica specifica perioadei interbelice in interpretarea voluntarilor Asociatiei Artevent si cei ai Liceului Teoretic “Mihail Sebastian” .

anda adamAutoritatile locale se vor ocupa si de concerte, pentru cetatenii de toate varstele, incepand cu 17 august, unde Raluca Aliman, Marta Oprea si Mioara Velicu vor sustine recitaluri incepand cu ora 21:30, iar duminica, in ultima zi de sarbatoare, invitatele speciale sunt Anna Lesko si Anda Adam, ce se vor ocupa de la 21:00 ca atmosfera sa fie una cat mai placuta pentru publicul brailean.

Comentarii

comentariu

About the Author

-