Published On: mie, Iun 5th, 2013

Voleiul incepe in scoala ta

Volei -Sport Plus Braila-netSport Plus Braila in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila, Asociatia Judeteana de Volei si Inspectoratul Scolar Judetean demareaza un proiect important pentru promovarea voleiului in municipiul nostru. Sub denumirea “Voleiul incepe in scoala ta – continuam traditia in volei la Braila” , proiectul se adreseaza in principal copiilor din cliclul primar de invatamant.

Grupa de performanta unde sunt copii cu varta cuprinsa intre 11-13 ani, de la Sport Plus Braila si grupele de initiere vor avea activitati demonstrative in cinci scoli mari din municipiu, unele dintre ele cu traditie in practicarea acestui joc.

Astfel, “Al. I .Cuza”, “Mihu Dragomir”, “M. Eminescu”, “Fanus Neagu” si “Ion Creanga” vor fi vizitate pana pe 15 iunie. Ineditul proiectul consta in interactiunea copiilor de la Sport Plus Braila cu micutii spectatori care vor fi angrenati la miscare de o parte si de alta a fileului, dar si de numeroasele premii puse in joc pentru ei si pentru cei prezenti. “Este un proiect gandit sa fie altfel. Suntem convinsi ca daca aceasta chemare catre miscare va veni de la copii de varsta lor, atunci drumul se deschide mai repede catre sportul de performanta”, a declarat Constanin Baciu, presedintele de la Sport Plus Braila.

Caravana voleiului incepe astazi, 5 iunie, la Sc. M. Eminescu. Vineri, 7 iunie, se va afla la Sc. “Al. I Cuza”, cel mai puternic centru de initiere si de selectie pentru performanta al Sport Plus Braila, un club care incepe sa ocupe un loc important in peisajul sportului juvenil prin cele doua sectii de volei si de badminton.

Comentarii

comentariu

About the Author

-