Published On: lun, Iun 3rd, 2013

Veste grea pentru femeile care nu pot deveni mame

fivO stire halucinanta a rasunat in toata mass-media nationala. Cele vizate sunt bietele femei care, din motive de sanatate sau altele, nu vor putea sti niciodata cum este sentimentul de mama si nici nu vor fi martore la toate etapele de crestere ale micutilor.

Iata ca vestea ca programul de fertilizare in vitro a fost oprit, pentru ca a ramas fara finantare de la Ministerul Sanatatii, spulbera visele tuturor parintilor care nu pot avea un copil pe cale naturala.

Lansat cu mare fast in urma cu doi ani, de acest program nu mai pot beneficia in acest moment de sprijinul statului pentru procedura de fertilizare in vitro acele femei care isi doresc sa aduca pe lume un copil.

Practic, de la inceputul acestui an, niciun pacient nu a mai primit bani de la Ministerul Sanatatii prin programul de fertilizare in vitro. Asadar femeile care isi doresc un bebelus trebuie acum sa suporte integral costurile. Este vorba de aproximativ 1.200 de euro pentru o singura procedura, la care insa se adauga si costurile tratamentului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-