Published On: mie, Iun 19th, 2013

USL Braila se face de cacat? Da!

usl se faca de cacatLa auzul vestii ca Ghiorghi Obreja, omul de afaceri ajuns politist comunitar, sluga cu care sterge pe jos Mihai Danut pe la partidul lui Voiculescu, a ajuns prefect m-a facut sa imi raspund cu “Da” la intrebarea: “Se face USL Braila de cacat?”

Pai, ce panarama este USL, alianta in care unul ca Danut ajunge sa puna prefectul, dupa ce i-a muit pe “aliati” la alegeri mai rau ca-n filmele porno?! PSD si PNL Braila sunt ca-n bancul ala cu vanatorul cu care facea sex ursul de cate ori incerca sa-l impuste si nu reusea, ori sunt prosti sau le place! Sunt curios ce dracu mai scrie parasuta aia aciuata pe langa Danut, ca pana acum era foc si para pe Stancu ca nu-l vrea pe Obreja sa nu-l controleze la nu’s ce chestii. Poate va scrie ca a venit Obreja ca inger al dreptatii cu pulanul in mana pe bicicleta de politist comunitar!

Treaba cu schimbarea prefectului umple de zoaie parbrizul si asa jegosit al USL si umple de scarba alegatorii USL, care acum trebuie sa mai inghita alte jeguri in plus, pe langa alea intrate pe din dos la alegeri. Ce vor spune liderii USL? Ca din ratiuni politice, unul care s-a cacat in capul lor in campania electorala ii pune acum si in genunchi? Cat despre povestea cu algoritmul USL care ar impune la Braila un prefect PC si un subprefect al minoritatilor, vrajeala despre care am curaj sa pun pariu ca va fi pusa pe tapet foarte repede, nu pot spune decat ca este doar praf in ochi, pentru ca nu justifica schimbarea unui om cu experienta cu un biciclist comunitar, un om de afaceri fara afaceri si un sef de filiala locala care nu este in stare sa apere doi ziaristi de scuipatii cuplului Aura Costea – Danut Mihai, daramite sa apere legalitatea intr-un judet!

Comentarii

comentariu

About the Author