Published On: mar, Iun 11th, 2013

Un prim pas spre Blasova

blasova netPentru ca statiunea sa-si recapete farmecul dar si turistii pasionati de pescuit, Consiliul Judetean s-a angajat in refacerea drumului. Deloc ieftin, insa promitator de rezistent, cei 16 km de drum vor costa in jur de 160 de miliarde lei.

“Eu sunt preocupat sa fac ceea ce am promis ca fac si anume infrastructura. Aia trebuie facuta. Dar in primul pas trebuie sa facem drumul din stanga spre Blasova. Daca am drumul, pot sa investesc apoi. Ca sa investesc acum si oamenii sa nu poata sa ajunga acolo, nu am cum. Am avut o discutie si cu domnul Dragnea pe aceasta tema, am primit asigurari ca macar aia 16 km ii vom face, care costa 160 de miliarde, aia 16 km. Este in jur de 10 miliarde un kilometru. Pentru ca este un drum special, cand apa este sus acolo, zona devine foarte flexibila si atunci trebuie sa punem ceva rigid, care sa nu fie influentat”, a declarat presedintele Consiliului Judetean.

In ciuda faptului ca tabara de copii arata jalnic, in jurul baltii au rasarit tot mai multe vile, majoritatea apartinand amatorilor de pescuit. Autoritatile promit refacrea drumul spre Blasova, dar si restaurarea si modernizarea taberei de copii, care ar putea deveni o destinatie turistica importanta pentru judetul nostru.

Comentarii

comentariu

About the Author

-