Published On: vin, Iun 14th, 2013

Un minor a comis sase furturi din autoturisme

clip_image002Politisti de la Biroul de Investigatii Criminale, linia de munca Furturi din autoturisme au continuat sa desfasoare cercetari in cauze inregistrate in evidente  cu autori necunoscuti si l-au identificat si condus la sediul Politiei Municipiului Braila un minor in varsta de 12 ani, din municipiu, suspectat de comiterea mai multor furturi din autoturisme.

In baza probelor administrate de judiciaristi, s-a stabilit ca acesta, in perioada martie- mai 2013, singur, pe timp de noapte si prin folosirea de chei potrivite sau demontare, a sustras din 6 autoturisme, parcate in municipiu, 4 radio-casetofoane auto si o baterie acumulator de la autoturisme „Dacia” si stergatoarele de parbriz ale unui autoturism „Chevrolet Spark”.

Politistii au stabilit ca prejudiciul total cauzat este de 1.800 de lei si l-au recuperat in proportie de 60%, bunurile fiind predate partilor vatamate.

Dosarele, intocmite initial cu autori necunoscuti, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, au fost conexate si inaintate la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila cu propunere legala.

Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale a minorului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-