Published On: lun, Iun 24th, 2013

Un autocar plin cu romani s-a rasturnat in Muntenegru. Numarul mortilor a ajuns la 19

accident1Cel putin 19 persoane au murit, iar alte patru sunt in stare critica, dupa ce autocarul in care se aflau, inmatriculat in Romania, a cazut intr-o prapastie, in Muntenegru.

Guvernul a anuntat ca va initia rapid toate verificarile necesare pentru a se constata daca firma implicata in organizarea transportului din Muntenegru a respectat toate prevederile legale de siguranta.

Intr-un comunicat trimis luni de Executiv, premierul Victor Ponta transmite condoleante catre familiile romanilor decedati in urma accidentului din Muntenegru si asigura ca autoritatile romane iau, in prezent, toate masurile necesare pentru sprijinirea celor raniti.

“In ceea ce priveste cauzele accidentului, Guvernul va intreprinde rapid toate verificarile necesare pentru a se constata daca firma implicata in organizarea transportului a respectat toate prevederile legale de siguranta”, se mai arata in comunicat.

Un numar de 33 de romani raniti au ajuns la spital in Muntenegru in urma accidentului de duminica, dintre acestia unul fara semne vitale, doi au murit ulterior, sapte au fost suspusi unor interventii chirugicale si sunt inca la Terapie Intensiva, iar un copil internat este in stare stabila.

“Unul dintre raniti a fost adus fara semne vitale, in timp ce doi pacienti au murit dupa ce au fost dusi la Terapie intensiva, pentru a fi pregatiti pentru operatie”, informeaza spitalul muntenegrean intr-un comunicat dat publicitatii luni.

De asemenea, sase raniti a fost internati la Clinica de ortopedie si traumatologie, cinci la Oftalmologie, cinci la Chirurgie toracica, trei la chirurgie maxilofaciala si cate unul la chirurgie gastro-intestinala, Plastica si Neurologie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-