Published On: lun, Iun 10th, 2013

EXCLUSIVITATE: Un barbat a fost spulberat de tren

trenu1

UPDATE:

Vasile C., in varsta de 48 ani, din Galati, in timp ce conducea o locomotiva pe ruta Galati-Braila, la trecerea la nivel cu calea ferata FNC Braila, l-a surprins si accidentat pe Gheorghe S., in varsta de 55 ani, din Braila, care se deplasa cu bicicleta pe Calea Galati spre Soseaua Baldovinesti si s-a angajat in traversarea caii ferate fara sa respecte semnificatia semnalelor sonore si luminoase aflate in functiune.

“In urma impactului a rezultat decesul acestuia, care a fost transportat la Serviciul Judetean de Medicina Legala in vederea efectuarii necropsiei. Politistii din cadrul Biroului Rutier Braila au efectuat cercetarea la fata locului si au intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa”, a declarat inspector principal de politie, Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

In jurul orei 17.00, un biciclist a fost spulberat de tren la trecerea de cale ferata din zona FNC. Barbatul se indrepta spre cartierul Vidin.

Din primele informatii se pare ca barbatul ar fi fost victima unui accident, insa se vehiculeaza si posibilitatea unei sinucideri. Politistii care s-au deplasat la locul incidentului au fost nevoiti sa cerceteze o zona de aproximativ 20 de metri pentru a gasi trupul braileanului.

Vom reveni cu informatii in cel mai scurt timp.

In ultimul an, trecerea de cale ferata din cartierul Lacu-Dulce a devenit locul unde au avut loc cele mai multe sinucideri. O statistica macabra arata ca intr-un an si jumatate s-au sinucis 15 persoane, aruncandu-se in fata trenului.

trenu2Oamenii sunt de parere ca motivul pentru ceea ce se intampla este saracia: “Acest lucru nu este o noutate la noi in cartier. In ultimul an au avut loc multe sinucideri. Dar nu este din cauza locului, cum am auzit ca se zice ca e blestemat, ci din cauza saraciei. Un om daca vrea sa se sinucida, poate sa o faca oriunde. De exemplu, aici peste drum este o scoala. Strada din fata ei este plina de apa, iar copii nu au pe unde sa treaca si trebuie sa mearga pe sosea. Noi am facut ce am putut, am turnat balastru de cateva ori, dar degeaba. Din fericire evenimente neplacute cu copii nu s-au intamplat”, ne-a declarat vanzatoarea unui magazin alimentar din Lacu-Dulce.

Comentarii

comentariu

About the Author