Published On: mie, Iun 19th, 2013

EXCLUSIVITATE: Obreja noul prefect al Brailei. Veronica Macri-subprefect

obrejaGheorghi Obreja, fostul presedinte al filialei PC Braila, este noul prefect al judetului Braila. Veronica Macri va deveni din nou subprefect.

Numirea vine dupa un amplu scandal mediatic care l-a avut in centru pe Obreja, cel care a incercat sa isi obtina statutul de functionar public angajandu-se ca politist comunitar in comuna brasoveana Tarlungeni. Schimbarea Mihaelei Marcu, unul dintre cei mai buni prefecti pe care i-a avut Braila, a fost adusa in discutie, imediat dupa ce fostul senator PP-DD, Mihai Danut a preluat conducerea Partidului Conservator Braila.

Toti demnitarii si sefii administratiei publice locale au criticat in termeni duri o posibila schimbare a lui Marcu din functia de reprezentant al Guvernului in judetul Braila, calificand aceasta incercare drept un troc politic ce ii sfideaza pe braileni si care pune la indoiala independenta institutiei prefectului.

Se pare ca, in goana dupa fotoliul de la etajul I al Palatului Administrativ, fostul conservator a trecut de probele impuse de activitatea de politist comunitar si incepand de astazi Gheorgi Obreja este noul prefect al Brailei.

Veronica Macri, fost director al Agentiei Judeteane pentru Prestatii Sociale, a mai ocupat postul de subprefect in perioada 2010-2012.

Schimbarile se vor produce imediat dupa aparitia Hotararii de Guvern in Monitorul Oficial.

Comentarii

comentariu

About the Author