Published On: mar, Iun 4th, 2013

Tusa s-a declarat independenta

diana-tusaIncepand de azi, Diana Tusa a anuntat in plenul Camerei Deputatilor ca va activa independent, in urma exculderii acesteia din cadrul Partidului National Liberal.

Parlamentarul a facut aceasta precizare inclusiv pe pagina sa personala de Facebook, unde a primit numeroase mesaje de sustinere din partea prietenilor si simpatizantilor.

“Multumita eforturilor depuse de dl. Crin Antonescu, astazi a trebuit sa anunt in plenul Camerei faptul ca de acum inainte voi activa ca deputat independent. O simpla formalitate, prevazuta insa de Regulamentul Camerei Deputatilor. Sustin in continuare cu tarie ca decizia luata saptamana trecuta de conducerea partidului a fost una injusta, iar multe dintre prevederile statutare au fost incalcate in speta. Dar aceste ”mici” amanunte nu mai conteaza acum. Imi voi continua activitatea ca deputat independent, in spiritul valorilor si principiile pentru care m-am inscris in Partidul National Liberal in urma cu 15 ani. Va multumesc inca o data tuturor celor care ati avut si aveti incredere in mine!”, a declarat Diana Tusa, pe pagina personala de Facebook.

Comentarii

comentariu

About the Author

-