Published On: joi, Iun 27th, 2013

Trupa Mandinga, invitata de Victor Ponta sa intre in politica

ponta-despre-trupa-mandinga-este-foarte-populara-in-azerbaidjan-ar-trebui-inclusa-in-delegatia-guvenului-18456012Victor Ponta, aflat in vizita oficiala in Azerbaidjan, unde s-a intalnit cu presedintele Ilham Aliyev si vicepremierul Yagub Eyyubov,  a declarat  ca este foarte mandru de popularitatea Mandinga in aceasta tara si ar trebui sa fie inclusa in delegatie pentru a discuta probleme economice.

“Ma bucur sa aud ca relatiile culturale dintre cele doua tari se imbunatatesc si sunt mandru sa aflu ca una dintre cantaretele noastre este foarte populara si faimoasa in Azerbaidjan. Dupa concursul Eurovision, trupa romaneasca Mandinga se pare ca este foarte populara si sunt foarte mandru de acest lucru. Ar trebui sa o includem in delegatie pentru a discuta probleme economice, astfel incat sa avem succes. Poate va fi mai buna decat politicienii”, a spus, Victor Ponta, dupa intalnirea cu vicepremierul azer.

Solista trupei, Elena Ionescu s-a aratat incantata de aceasta propunere: “Mandinga are o relatie speciala cu publicul din Azerbaidjan, motiv pentru care am cantat foarte des aici. Aprecierile venite din partea Presedintelui azer si ale premierului Victor Ponta nu pot decat sa ne bucure! Muzica este intotdeauna o cale excelenta de comunicare, asa ca ar putea fi o solutie. Sloganul nostru este Playing happiness si ne bucuram sa-i molipsim cu aceasta fericire pe toti cei din jurul nostru”.

Trupa Mandinga a fost reprezentanta Romaniei la Eurovision 2012, organizat la Baku, in Azerbaidjan, si a ajuns atunci in finala concursului cu piesa “Zaleilah”. In Azerbaidjan, Mandinga a cucerit rapid multi fani, iar piesa “Zaleilah” a fost difuzata la posturile de radio si in cluburile din aceasta tara.

Comentarii

comentariu

About the Author

-