Published On: joi, iun. 6th, 2013

Echipele care au promovat in Liga I au primit licenta

teren_fotbalCele patru echipe din Liga a II-a care au promovat, FC Botosani, Sageata Navodari, Corona Brasov si ACS Poli Timisoara, au primit licenta pentru editia 2013-2014 a Ligii I.

Dintre cluburile din Liga a II-a care au solicitat licenta pentru participarea in Liga I, sezonul 2013-2014, dar care nu au promovat, au mai indeplinit criteriile CF Braila si FC Bihor.

In acelasi timp, le-a fost refuzata licenta de Liga I urmatoarelor cluburi din esalonul secund: Delta Tulcea, UTA Arad, Damila Maciuca si FCM Targu Mures.

Din primele doua esaloane, singurele cluburi care aveau dreptul din punct de vedere sportiv sa participe in editia 2013-2014 a Ligii I dar care nu au primit licenta sunt FC Rapid si Universitatea Cluj. Directorul Administratiei de licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a declarat, ca dintre acestea doar Universitatea Cluj a facut memoriu la TAS, un raspuns definitiv fiind asteptat pana la 20 iunie.

In aceste conditii, conform anuntului facut, sambata, de presedintele Mircea Sandu in cadrul Adunarii Generale a FRF, editia urmatoare a Ligii I va avea 16 sau 17 echipe.

Comentarii

comentariu

About the Author

-