Published On: vin, Iun 28th, 2013

Taxa de pod pe Autostrada Soarelui va fi eliminata in weekend-uri

s-a prelungit autostradaGuvernul anunta o veste buna pentru toti romanii care vor sa plece la mare. Incepand de astazi, soferii nu vor mai fi nevoiti sa achite taxa pentru a circula pe Autostrada Soarelui. Decizia a fost luata ieri, asta dupa ce mii de romani s-au plans de aglomeratia si de cozile infernale care se faceau in fiecare weekend in punctul de taxare.

Suspendarea platii taxei de trecere pentru utilizarea podului peste Dunare la Fetesti-Cernavoda este menita sa duca la deblocarea traficului, avand in vedere numarul mare de turisti care doresc sa ajunga pe litoral.

Astfel, potrivit Executivului, incepand cu sfarsitul acestei saptamani si pana la 31 august inclusiv, in intervalul vineri, ora 6.00 – duminica, ora 0.00, nu va mai fi perceputa taxa, care, pentru autoturisme, era de 13 lei.

La sfarsitul saptamanii trecute, in minivacanta de Rusalii, soferii au fost obligati sa astepte si doua ore pentru a putea plati taxa de autostrada la statia Fetesti. Randul de masini s-a intins pe 20 de kilometri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-