Published On: lun, Iun 3rd, 2013

Tanar din Republica Moldova, depistat cu sedere ilegala la Braila

Politia pe trotuar 3 pt netPolitistii din cadrul Biroului pentru Imigrari al Judetului Braila  si al Inspectoratului General pentru Imigrari au desfasurat, in ziua de 30 mai, o actiune pe linia prevenirii si combaterii sederii ilegale a strainilor. Cu aceasta ocazie, a  fost depistat cu sedere ilegala, un tanar in varsta de 20 de ani, din Republica Moldova.

In urma verificarilor efectuate s-a constat faptul ca acesta, la expirarea dreptului de sedere, nu a intreprins niciun demers legal pentru prelungirea lui, avand calitatea de membru de familie al unui cetatean roman.

Cetateanul moldovean a fost indrumat de catre politisti sa depuna la sediul Biroului pentru Imigrari al Judetului Braila documentele necesare in vederea reglementarii dreptului de sedere. Totodata, acesta a fost sanctionat contraventional cu avertisment, conform OUG 194/2002, cu modificarile si completarile ulterioare.

Inspectoratul General pentru Imigrari, prin structurile sale teritoriale, va continua organizarea unor astfel de actiuni privind combaterea sederii ilegale, atragand atentia cetatenilor straini de a acorda interes reglementarilor legale de sedere pe teritoriul Romaniei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-