Published On: joi, Iun 27th, 2013

Tadici si-a tras a doua echipa

Tadici 2*Secundul lui de la nationala, Florin Pera a fost solutia lui Tadici pentru inlocuirea lui Musi la HCM Roman *

In urma cu doua saptamani ziarul nostru a prezentat un material in care era relatat faptul ca din cele 11 echipe care au activat in sezonul 2012-2013 in Liga Nationala 7 dintre ele si-au schimbat antrenorii pe parcursul anului sau in aceasta vara.

Schimbul de generatii in randul antrenorilor se facea la 6 din 7 echipe, la Roman nu puteam numii schimb de generatie, Badulescu fiind inlocuit cu Musi, insa cei din conducere au zis sa incerce ceva nou.

Musi a plecat de la Roman peste noapte, cu toate ca in urma cu doua saptamani presa locala prezenta un interviu cu Musi in care acesta nu a lasat sa se inteleaga nimic de plecarea lui, din contra, acesta declara atunci ca are de gand sa formalizeze cateva transferuri si ca in sezonul viitor vor avea un obiectiv maret.

Daca au fost sau nu discutii pe tema plecarii lui Musi nu stie nimeni, cu toate ca presa locala a relatat faptul ca intelegerea s-a facut pe cale amiabila.

Peste noapte Florin Pera s-a trezit antrenor in Liga Nationala. Oare el stia? Tadici cu siguranta da.

Presa din Zalau relata acum cateva zile ca solutia ca Pera sa fie antrenor principal la HCM Roman, ar veni chiar din parte managerului Gheorghe Tadici. In cele din urma totul s-a finalizat si Pera a ajuns antrenor la Roman, fiind propus de un antrenor de la o echipa adversa, respectiv de Gheorghe Tadici. Dupa aceasta numire putem spune clar ca Gheorghe Tadici si-a tras a doua echipa, Pera fiind secundul lui la nationala, dar si sotul handbalistei Loredana Pera, de la HC Zalau.

Se stie prea bine ca Pera l-a ajutat mult pe Tadici la Zalau, selectionerul permitandu-i chiar sa acorde cateva indicatii jucatoarelor. Apoi, daca Pera a dat o mana de ajutor acolo, acum este rasplatit pentru “munca” depunsa cu un post de antrenor.

Florin Pera si-a inceput cariera de antrenor pe prima scena a handbalului romanesc in 2006, la nou-promovata Muresul Targu Mures, a trecut apoi pe la CSM Cetzate Deva, iar in 2008 s-a intors la Universitatea Resita. Culmea e ca Pera a retrogradat pana acum doua dintre echipele pe care le-a antrenat. Oare asta va fi si soarta Romanului?

Comentarii

comentariu

About the Author

-