Published On: mie, Iun 26th, 2013

Steaua va evolua in Liga Campionilor

FOTBAL - LIGA EUROPA - STEAUA BUCURESTI - EKRANAS* Decizia celor de la UEFA a fost acea ca Steaua sa nu joace in nicio cupa europeana insa aceasta sanctiune a fost suspendata pentru o perioada de proba de 5 ani*

Comisia de Control si Disciplina a UEFA a anuntat, decizia oficiala in cazul echipei Steaua, care arata ca gruparea campioana a Romaniei nu va putea participa intr-o editie de cupa europeana in care se va califica, aceasta sanctiune fiind suspendata pentru o perioada de proba de cinci ani.

“CBD a analizat cu atentie situatia echipei Steaua Bucuresti si, tinand cont de anumite circumstante atenuante, a fost impusa urmatoarea sanctiune: FC Steaua Bucuresti nu va putea evolua in vreo cupa europeana in care se va califica. Sanctiunea este suspendata pentru o perioada de proba de cinci ani”, se arata in comunicatul postat pe site-ul oficial al UEFA.

Pentru a fi sigura de evolutia in Liga Campionilor, Steaua astepta decizia Comisiei de Control si Disciplina a UEFA, care a deschis o procedura disciplinara dupa sentinta ICCJ in dosarul “Valiza”. Campioana Romaniei risca excluderea din competitiile europene ca urmare a cazului de coruptie in care finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare.

Astfel, Steaua va evolua in Liga Campionilor in sezonul viitor si va intalni formatia FK Vardar Skopje, campioana Macedoniei, in turul doi preliminar al competitiei. Partidele din turul doi preliminar al Ligii Campionilor se vor disputa in doua manse, la 16-17 iulie, respectiv 23-24 iulie. Steaua va juca primul meci pe teren propriu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-