Published On: mar, Iun 11th, 2013

Spectacol grandios in tinute militare

festivalul muzicilor militareTimp de 4 zile, in perioada 21 – 24 iunie, se va desfasura la Braila cea de-a unsprezecea editie a Festivalului International al Muzicilor Militare, eveniment organizat de Primaria Braila si Garnizoana Braila.

Prezente la acest festival, care isi continua traditia de ani buni, sunt Muzica Militara a Republicii Moldova, Orchestra Militara a Brigazii 1 Infanterie Motorizata a orasului Balti din Republica Turcia, Muzica Militara a Fortelor Aeriene din Romania, Muzica Regimentului 30 garda “Mihai Viteazul”, Drill Team-ul Regimentului 30 garda “Mihai Viteazul”, Muzica Militara a Garnizoanei Iasi, Muzica Militara a Academiei Fortelor Aeriene “Henri Coanda” Brasov, Muzica Militara a Fortelor Navale Romane Constanta si Muzica Militara a Garnizoanei Braila.

Din programul activitatilor spicuim: concerte de promenada care vor avea loc la orele 11.30 pe Esplanada Dunarii, in Gradina Publica, Parcul monument, Piata Traian, Statiunea Lacu-Sarat; incepand cu orele 18.30 se va desfasura Parada Muzicilor Militare pe traseul Bariera Calarasilor – Piata Independentei. Festivitatea de deschidere – inchidere si show-urile prezentate de formatiile participante va fi la orele 19.45, pe Esplanada Dunarii.

La finalul evenimentului de talie internationala va avea loc un minunat foc de artificii, spre deliciul publicului brailean si nu numai.

Comentarii

comentariu

About the Author

-