Published On: joi, Iun 6th, 2013

Sensuri giratorii care sa fluidizeze traficul

Sens-giratoriuSimona Draghincescu a marturisit ca initiativele pe care le-a propus in sedintele de Consiliu Local au inceput sa prinda contur. Daca la momentul actual Gradina Zoologica beneficiaza si de o trecere de pietoni, Draghincescu s-a gandit ca trebuie sa vina si in ajutorul soferilor, nu numai a pietonilor. Consilierul local propune crearea a trei sensuri giratorii pe marile artere din municipiul Braila.

“Am sa cer montarea a trei sensuri giratorii in municipiul Braila, in locuri unde s-au intamplat multe accidente de-a lungul anilor si in ultimii ani foarte multe, care s-au soldat cu pierderi de vieti omenesti. Asa cum autoritatea publica, la solicitarea mea in Consiliul Local, a putut sa faca o trecere de pietoni la Gradina Zoologica si la Cimitirul “Sfanta Maria”, pentru ca am fost aseara, am trecut pe acolo si am vazut ca s-au facut. Deci se poate! Cand cineva ia atitudine sa faca o chestie minora, la fel solicit trei sensuri giratorii, ca autoritatea publica impreuna cu Politia sa gandeasca in perioada imediat urmatoare pentru locatii. La Soseaua Buzaului unde stiti foarte bine ca au fost in ultima perioada foarte multe accidente. Cu siguranta ni se va spune ca exista in plan sa se realizeze acest sens giratoriu de vreo sapte ani. O alta locatie este la intersectia cu centura Brailei, la Soseaua Viziru, la intersectia cu centura Brailei, unde se creaza un sir de masini explicabil de mare care vin din zona supermarketurilor. A treia locatie este intersectia de la DN 21 cu intrarea la statiunea Lacu Sarat”, a declarat Simona Draghincescu.

Consilierul a adaugat faptul ca in alte municipii, s-au realizat sensuri giratorii foarte usor, prin intermediul unor bidoane colorate in alb si rosu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-