Published On: joi, Iun 27th, 2013

Senatorii cu metroul, deputatii in masini noi

parlamentIn conditiile in care seful Senatului, Crin Antonescu se plangea de faptul ca nu mai sunt bani la bugetul camerei superioare, deputatii se vor bucura de autoturisme noi.

Camera Deputatilor va achizitiona 50 de autoturisme pentru a inlocui masinile uzate care au peste 13 ani vechime si peste 700.000 de kilometri parcursi, Valeriu Zgonea argumentand achizitia prin costurile ridicate de intretinere, care ar fi mai mari, pe an, decat contravaloarea unui autoturism nou.

“Se vor face achizitii de automobile pentru a le inlocui pe cele care au peste 13 ani si care costa mai mult decat o masina noua, in fiecare an. Vor fi achizitionate in jur de 50 de masini”, a spus presedintele Camerei Deputatilor.

El a precizat ca achizitia celor 50 de masini ar putea fi facuta printr-un credit furnizor, urmand ca plata sa se faca incepand de anul viitor.

“Se poate intampla, daca se negociaza bine in caietul de sracini, sa nu fie achitat niciun ban in acest an, se poate face acest lucru, adica sa cumperi masini pe credit furnizor, sa le platesti incepand de anul viitor in fiecare luna. Noi trebuie sa ne pastram angajamentul ca nu intram in deficitul Romaniei”, a spus Zgonea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-