Published On: sâm, Iun 1st, 2013

Seful Politiei, “urecheat” in absenta

stancu cjS-a umplut paharul la Consiliul Judetean, motiv pentru care, in ultima sedinta presedintele Gheorghe Bunea Stancu a tinut sa le atraga atentia sefilor IJP asupra infractiunilor care se produc constant sub nasul lor. Pentru ca la sedinta Mircea Vizitiu nu a putut participa, fiind plecat din localitate, mustrarile le-a primit adjunctul sau, Dorin Condruz.

“Eu am inteles ca prin schimbarea comandantului si prin aducerea unui neutru in zona judetului ca si inspector sef, fie interimar, asa cum este dumnealui sau pe perioada determinata, imbunatatim activitatea si nu o stricam din punct de vedere al sigurantei cetateanului, ca despre asta este vorba. Intamplator, mai stau seara la cate o terasa de-a lungul Calarasiului. Am spus-o de mai multe ori si o mai spun. In fiecare seara sunt curse pe Calea Calarasilor, fie facute de niste indivizi care sunt certati cu conduita normala in societate, fie de niste donatori de organe. Chiar zilele acestea l-am sunat pe domnul comandant in persoana si nu s-a luat nicio masura, bineinteles, ca de obicei. Sa inteleg ca sunteti in colaborare in ceea ce priveste savarsirea de infractiuni sau abateri, cum se numesc ele?”, le-a atras atentia Gheorghe Bunea Stancu.

Presedintele CJ considera ca daca Politia nu este in stare sa faca fata la probleme simple, ca cele care privesc respectarea regulilor de circulatie, nu va reusi sa se impuna in rezolvarea problemelor cu adevarat grave. Stancu i-a atras astfel atentia comandantului IJP, ca nu este pe drumul cel bun.

“Pana acum, de cate ori ne-am intalnit in 8 ani de zile, nu am avut niciodata o astfel de pozitie. Dar s-a incarcat paharul, sa stiti, gata, nu mai suport ! Pai circula astia cu motociclete, donatorii, cred ca au 150 de km/h, la 7-8 seara, dar poate dau peste un copil. Unde ajungem? Transmiteti-i domnului comandant, care este plecat in vizita de lucru, ca nu-i pe drumul cel bun!”, a adaugat Gheorghe Bunea Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-