Published On: mie, Iun 12th, 2013

“Scoala de vara” pentru profesorii braileni

Poza examen de titularizare* In perioada 25-28 iunie, Centrul de Informare Europe Direct Braila organizeaza in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Braila, o „Scoala de Vara” pentru cadrele didactice *

In contextul strategiei Europa 2020, o Europa competitiva a cresterii durabile si a ocuparii fortei de munca, la nivel european a crescut tot mai mult atentia acordata invatamantului. In acest sens, au fost create programe europene in domeniul educarii, formarii si al tineretului dar si surse de informare cu tematica europeana care raspund nevoilor de studiu ale elevilor si de activitate a cadrelor didactice.

“Scoala de vara” se adreseaza cadrelor didactice din invatamantul prescolar, primar, gimnazial si liceal care desfasoara activitati scolare, in care tematica Uniunii Europene este subiect de lectie sau care sunt interesate sa se implice in proiecte educationale europene si activitati extrascolare cu tematica europeana.

Cursul este gratuit si se va desfasura la sediul Asociatei “Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila” Braila, din statiunea Lacu-Sarat. Data limita pentru inscriere la curs este 20 iunie 2013, ora 16.00.

Comentarii

comentariu

About the Author

-