Published On: mie, Iun 19th, 2013

Sase braileni s-au ales cu dosare penale pentru infractiuni economice

Sapte-zile--125-de-infractiuni-economiceIn urma cercetarilor efectuate de ofiteri de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, in dosare penale aflate in lucru, ieri, 18 iunie, s-a inceput urmarirea penala impotriva unor braileni care au savarsit infractiuni economice.

Petrica C. in varsta de 38 ani, din Braila, care, la data de 5 iunie 2007, a depus la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura o declaratie in care atesta in fals ca nu are datorii la bugetul stat si local, si a incasat suma de 3.430 de lei, cu titlu de subventie. I s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de inselaciune. Pavel C., in varsta de 50 ani, din municipiu, care, la data de 31 mai 2007, a depus la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura o declaratie in care atesta in fals ca nu are datorii la bugetul stat si local, si a incasat suma de 2.450 de lei, cu titlu de subventie. I s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.

Emil R., in varsta de 43 ani, din municipiu, care, la data de 17 mai 2007, a depus la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura o declaratie in care atesta in fals ca nu are datorii la bugetul stat si local, si a incasat suma de 4.410 lei, cu titlu de subventie. I s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.

Valentin P., in varsta de 48 ani, din Braila, care a emis o fila cec pentru plata sumei de 28.967,64 lei si, la data de 13 noiembrie 2012, fiind introdusa la plata de o societate comerciala din municipiu, a fost refuzata pentru lipsa disponibil. Acestuia i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de emitere a unei file cec fara a completa toate rubricile obligatorii, conform prevederilor Art. 84, pct. 3 din Legea nr.59/1934.

Raducan T., in varsta de 75 de ani), din municipiu, care, la data de 18 mai 2007, in calitate de producator agricol, a solicitat acordarea de sprijin financiar pentru anul 2007, pentru care a consemnat o declaratie pe proprie raspundere ca nu are datorii la bugetul de stat sau local. Ulterior, s-a constatat ca acesta avea datorii la bugetul local, reprezentand impozit pe teren, cladiri si transport, aducand un prejudiciu de 1.960 de lei. I s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.

Dorinel U., in varsta de 46 ani, din municipiu, care, in ziua de 6 iunie 2007, in calitate de producator agricol, a solicitat acordarea de sprijin financiar pentru anul 2007, pentru care a consemnat o declaratie pe proprie raspundere ca nu are datorii la bugetul de stat sau local. Ulterior, s-a constatat ca acesta avea datorii la bugetul local, reprezentand impozit pe cladire si transport. Astfel a adus un prejudiciu in valoare de 1.960 de lei. I s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.

Comentarii

comentariu

About the Author

-