Published On: sâm, Iun 1st, 2013

Sanatatea nu merge pe drumul bun

stancu netParerea ii apartine chiar presedintelui PSD, Gheorghe Bunea Stancu, care considera ca actualele masuri care se iau in sanatate vor declansa mari probleme in viitor.

“Eu cred ca cei care conduc astazi sanatatea nu au interesul sa avem o medicina care sa mearga inspre imbunatatirea actului medical si spre o zona care se numeste normalitate. Noi centralizam achizitia de medicamente, noi punem alte taxe pe cetatean si lucruri de genul asta. Nu astea sunt solutiile pentru a rezolva problema medicinei. Nu cred ca masurile care se iau astazi la Ministerul Sanatatii vor conduce la imbunatatirea activitatii in spitale, ci din contra, eu o vad ca pe o ingradire. Va dau si un exemplu simplu: in 9 iunie 2010 cand am luat spitalul era dator si la caini. Astazi este un alt spital”, a declarat presedintele.

Gheorghe Bunea Stancu a atras atentia asupra acestor probleme si in cadrul Consiliului Judetean, vorbind despre centralizarea achizitiei de medicamente sau de ambulante. Presedintele a marturisit insa, ca va face tot ceea ce se poate ca investitiile la Spitalul Judetean sa nu se opreasca aici, iar Braila sa beneficieze de servicii medicale europene.

Comentarii

comentariu

About the Author

-