Published On: mar, Iun 18th, 2013

S-a dat startul la Campionatele Nationale de vara, tenis U 12

TenisFederatia Romana de Tenis in colaborare cu C.S. Spartacul Braila, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila, Consiliul Judetean Braila, Primaria Municipiului Braila si Inspectoratul Scolar Judetean Braila organizeaza in aceasta perioada Campionatele Nationale de Vara, la tenis U 12.

Festivitatea de deschidere a avut loc ieri, pe terenurile CS Spartacus din Braila, de la orele 16.30.

La concurs participa peste 150 de sportivi din Arges, Bacau, Bihor, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Constanta, Cluj, Dolj, Dambovita, Galati, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Mures, Prahova, Salaj, Sibiu, Timisoara, Vaslui, Valcea si Vrancea.

In perioada 17-21 iunie se vor desfasura meciurile tur I-IV, zilnic de la orele 9.00, urmand ca in 22 si 23 sa se dispute semifinalele si finalele, care vor incepe de la orele 10.00. Arbitru principal al competitiei este Nicorici Stefan din Bucuresti.

Festivitatile de premiere vor avea loc in data de 22 iunie de la orele 12.00 atunci cand vor fi premiati cei de la dublu, urmand ca de la orele 13.00 sa aiba loc festivitatea de premiere de la simplu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-