Published On: lun, Iun 17th, 2013

Razii ale politistilor braileni la sfarsit de saptamana

imagine politieIn perioada 14-16 iunie 2013, politisti de la Politia Municipiului, Politiile orasenesti Ianca, Faurei si Insuratei si de la Sectiile de Politie Rurala, impreuna cu lucratori din cadrul IJJ Braila, au actionat in zonele de competenta pentru prevenirea infractiunilor comise cu violenta si a altor fapte antisociale, la discotecile, cafe-barurile cu program non-stop si pe strazile adiacente unitatilor de alimentatie publica, precum si pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave, pe arterele de circulatie din municipiu si judet.

Fortele de ordine au efectuat controale la 23 de societati comerciale si 14 producatori particulari, au legitimat 188 persoane, dintre care 29 au fost controlate corporal sumar, si au controlat in trafic 94 de autovehicule, fiind retinute doua permise de conducere si retras un certificat de inmatriculare.

Pe timpul desfasurarii activitatilor specifice, au fost constatate 37 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 6.875 de lei, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite si privind circulatia pe drumurile publice.

Vineri, intre orele 6:00-8:00, politisti de la Biroul Ordine Publica, Biroul Proximitate si Sectia 2 de Politie Rurala Braila, in colaborare cu lucratori de la Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila, au actionat pe Calea Calarasilor, in zona blocurilor de la km 10, pentru depistarea persoanelor urmarite in temei legal si a celor cautate pentru cercetari in cauze penale aflate in evidente, precum si pentru verificarea legalitatii privind regimul domicilierii.

Fortele de ordine au legitimat 112 persoane, dintre care 17 au fost conduse la sediul Politiei Municipiului Braila pentru verificari, au fost constatate 5 contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 250 de lei, si au ridicat in vederea cercetarilor 3 clesti tip „gura de lup”.

Politistii au depistat-o pe Viorica M., din Braila, domiciliata fara forme legale pe Calea Calarasilor, in blocul 114, care s-a legat fraudulos la firida electrica. Acesteia i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Sambata, politisti de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale au actionat pentru depistarea persoanelor urmarite in temeiul legii si au efectuat 5 descinderi domiciliare la locuintele unor braileni.

Politistii au efectuat activitati de cautare si depistare a lui Costica S., in varsta de 34 ani, din Braila, pe numele caruia Judecatoria Braila a emis, la data de 6 iunie, mandat de executare a pedepsei de 4 ani si 3 luni inchisoare, pentru comiterea infractiunii de furt calificat; Ionut S. in varsta de 37 ani, din Braila, condamnat la 3 ani si 5 luni inchisoare, pentru comiterea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri, conform mandatului emis la data de 17 octombrie 2012, de Judecatoria Braila; Marian E. in varsta de 28 ani, din Braila, condamnat la 3 ani si 6 luni inchisoare, pentru comiterea infractiunilor de viol, fals si inselaciune, in baza mandatului emis de Judecatoria Braila, la data de 17 iulie 2012, si a lui Daniel R., in varsta de 35 ani, din Braila, pe numele caruia Judecatoria Braila a emis, la data de 24 mai 2007, mandat de executare a pedepsei de 2 ani inchisoare, pentru comiterea de infractiuni la regimul rutier.

A fost retinuta si incarcerata in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati Florenta I., in varsta de 37 ani, din municipiu, pe numele caruia Judecatoria Braila a emis, la data de 12 iunie, mandat de executare a pedepsei de 3 ani si 8 luni inchisoare, pentru comiterea infractiunii de inselaciune.

Comentarii

comentariu

About the Author

-