Published On: Dum, iun. 16th, 2013

Profesorii braileni au participat la Congresul Educatiei de la Bucuresti

congresul educatieiMinisterul Educatiei Nationale, impreuna cu inspectoratele scolare si universitatile din tara au organizat in acest weekend, cea de-a doua editie a Congresului Educatiei.

In cadrul acestui eveniment au participat si profesori braileni, printre care inspectorul scolar general Iulian Danielescu, inspectorul pentru invatamant primar Ecaterina Bonciu si reprezentantul Sindicatului Invatamant Braila si al Federatiei “Spiru Haret”, prof. Valeriu Partene.

La aceasta intrunire au participat si reprezentanti ai sistemelor de educatie din Europa si personalitati din lumea educatiei romanesti.

Au fost dezbatute diverse teme educationale, cele mai importante fiind cele despre invatamantul in limbile minoritatilor nationale, dezvoltarea profesionala si evolutie in cariera didactica, sau invatamantul superior romanesc in context european.

Congresul Educatiei este organizat de Ministerul Educatiei Nationale (MEN) in colaborare cu Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI), organism al MEN, inspectoratele scolare judetene si institutiile de invatamant superior din Romania.

Comentarii

comentariu

About the Author

-