Published On: Soare, Iun 9th, 2013

Prinsi la volan beti si fara permis de conducere

1303334612-control_politie_rutiera-323x232 copyIn noaptea de vineri spre sambata, la orele 00:30, politisti de Politia orasului Insuratei si lucratori din cadrul IJJ Braila l-au depistat in trafic, pe strada Libertatii, din oras, pe localnicul Gheorghita C., in varsta de 36 ani, in timp ce conducea mopedul fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul si aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea 1,06 mg/l alcool pur in aerul expirat, și a fost condus la Centrul Medical de Permanenta Insuratei unde i s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de catre o persoana care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange.

Vineri seara, la orele 20:18, Aurel S., din comuna Mircea Voda, a sesizat la Politie faptul ca vecinul lui, Dobrica S., in varsta de 45 ani, in timp ce conducea autoturismul, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, i-a distrus gardul curtii locuintei sale.

In urma cercetarilor efectuate de politisti s-a stabilit ca localnicul, in timp ce intentiona sa parcheze autoturismul in curtea locuintei, a pierdut controlul volanului, a derapat si a acrosat gardul curtii vecinului, pe care l-a distrus in proportie de 60%, apoi a parasit locul faptei, intrand in curtea sa.

Acesta a fost testat cu aparatu etilotest, rezultand ca avea 1.13 mg/l alcool pur in aerul expirat, si a fost condus la Spitalul Orasenesc Faurei, unde i s-a recoltat o proba biologic de sange, pe cea de-a doua refuzand-o.

De asemenea, politistii au mai stabilit ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de catre o persoana care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politistilor.

Sambata, la orele 19:20, politisti de la Postul de Politie Comunal Viziru l-au depistat in trafic, in comuna Viziru, pe localnicul Vasile D., in timp ce conducea autoturismul, fara a fi posesor al permisului de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. Acestuia i s-a intocmit dosar penal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-