Published On: sâm, Iun 22nd, 2013

Primarul il atentioneaza pe Sabados: “Peste 6 luni facem evaluare!”

1-teatrul-maria-filotti-braila-spectacol-imagine-fotografie-scandal-aurel-simionescu-mircea-bodolanContrariat fiind de faptul ca mass-media i-a atras atentia primarului de felul in care Lucian Sabados a parasit teatrul din Ploiesti, in urma unui audit, Simionescu l-a atentionat pe manager asupra faptului ca va urma o evaluare peste 6 luni. In cazul in care se constata ca Sabados nu este in stare sa conduca Teatrul Maria Filotti, acesta va fi inlaturat.

“Stiu toate discutiile care s-au facut. Eu cred ca trebuie sa ne oprim aici si sa ne continuam treaba. Daca lucrurile vor evolua pozitiv este ok, daca nu, nu vom mai avea atitudinea care am avut-o cu domnul Bodolan, in sensul ca sa vedem, ca poate va fi mai bine, hai ca este la inceput. Avem niste termeni, la 6 luni ii vom face o prima evaluare si daca vedem un trend ascendent atunci o sa fie bine. Daca nu, sa stiti ca nu ma astept la chestii extraordinare, dar daca nu merge asta este ne strangem mana si ramanem prieteni. Am demarat discutiile pentru festivalul «Zile si Nopti de teatru», pana in iulie trebuie sa avem o finalizare, ulterior se aproprie vacanta si nu putem face multe”, a declarat Aurel Simionescu.

In ceea ce-i priveste pe actori, surse din teatru ne-au marturisit ca intre ei torneaza o stare de irascibilitate, din cauza lipsei de siguranta a locului de munca, generata de concursul pentru sefia TMF.

Comentarii

comentariu

About the Author

-