Published On: mar, Iun 25th, 2013

Primaria ii protejeaza pe braileni de canicula

piscinaPrimarul Brailei a precizat saptamana trecuta faptul ca municipalitatea va amplasa in zonele cu trafic pietonal intens, puncte de prim ajutor. Brailenii care circula la orele pranzului fara sa se fereasca de soare, pot beneficia astfel de asistenta medicala, umbra si apa potabila care sa le vina in ajutor, in cazul in care canicula le poate crea probleme de sanatate.

“Ne-am gandit, ca in fiecare an sa venim in intampinarea cetatenilor care circula in perioada de canicula si la orele pranzului, astfel incat acestia sa beneficieze de o minima asistenta medicala. Noi insa le recomandam brailenilor sa evite orele pranzului pentru a se deplasa”, a declarat Aurel Simionescu.

Printre punctele de prim ajutor se numara si platoul din fata primariei, Piata Halelor, Piata Concordia, Bariera Calarasilor.

Brailenii insa au luat cu asalt piscinele private dar si plajele de pe malul Dunarii. La sfarsitul saptamanii precedente, statiunea Lacu Sarat si-a deschis portile, plaja fiind destul de aglomerata pentru inceputul sezonului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-