Published On: vin, Iun 7th, 2013

Concursul “Karaoke Star” a adunat sute de braileni la Casa Tineretului

casa-tineretului* Ieri, incepand cu ora 18.00 a debutat la Braila  a VIII-a editie a concursului de interpretare muzica usoara si populara “Karaoke Star” 2013 *

Joi seara, la Casa Tineretului din Braila a avut loc prima etapa a concursului “Karaoke star- vedeta pentru o zi”. Sala a fost plina de braileni care au asistat la spectacolul pus in scena de cei  20 de copii, tineri si adulti care si-au etalat talentele artistice.

Concursul a fost structurat in doua sectiuni, una de muzica usoara, iar cea de-a doua a fost dedicata muzicii populare.

Concurenţii,  au ascultat prima strofa interpretata de formatia “Orfeu”, iar cea de-a doua strofa au cantat-o  ei în acompaniamentul formaţiei. Cei mai talentaţi concurenţi vor fi recompensaţi cu laptop-uri, LCD-uri, televizoare, camere foto, DVD-uri.

Concurentii care vor interpretat muzica usoara sunt: Smeianu Adriana, eleva in clasa a XII-a la Colegiul National “Ana Aslan”, Piron Cristian in varsta de 16 ani, elev in clasa a X-a, Gheorghe Bianca , eleva, anul I la Scoala Populara de Arte “Vespasian Lungu”, Sima Andrei, elev in clasa a X-a la Colegiul National “Gh. M Murgoci”, Boncota Cristina, locuieste in comuna Bordei Verde si este eleva la Liceul Teoretic “Panait Cerna”, Bobe Dragos, elev la Liceul de Arta “Hariclea Darclee”, Draghici Viorel Gabi, din Braila care a venit la karaoke pentru ca ii place competitia si in acelasi timp doreste sa castige admiratia publicului spectator si telespectator, Stan Mihaita Liviu, are 24 de ani si este anul III,  sectiunea canto muzica usoara la Scoala de Arte si Meserii “Vespasian Lngu”, Eftimie Maria Veronica are 24 de ani, este masterand anul II la Filosofie sociala si Andrei Ionel are 37 de ani, lucreaza ca si gestionar.

La sectiunea muzica populara vor participa: Casu Maria nu este 100% braileanca, insa indrageste tot ceea ce este frumos in orasul care a adoptat-o, Mocanu Lucica de profesie confectionera, Baciu Cristea Viorel are aproape 32 de ani si este professor de religie in municipiul Braila, Draghici Viorel Gabi este din municipiul Braila si se mandreste cu profesia pe care o are: agent de securitate, Saculas George Gabriel are 17 ani si este elev la Liceul de Arta “H Darclee”, Aliman Raluca are 21de ani si este student la Facultatea de Inginerie din Braila, Oprea  Marta eleva la Liceul de Arta “H Darclee, Smeianu Adriana  locuieste in comuna Victoria si este eleva in clasa a XII-a la Colegiul National “Ana Aslan”. Este pasionata de muzica usoara si populara, Ghelase  Nicoleta, este din Braila, are 16 ani si este eleva a Liceului de Arta „Hariclea Darclee, Anastase Andrei George este elev la Liceul de Arta “Hariclea Darclee”.

Juriul concursului este format din primarul Brailei, Aurel Simionescu , presedinte si membrii Nicu Filote, secretar CJ, Ionel Filip, director adjunct al Liceului “Hariclea Darclee”, Petrea Gogu, comandantul muzicii militare Garnizoana Braila si Adriana Toma, profesoara a Liceului de Arta “Hariclea Darclee”.

Concursul “Karaoke Star – Vedeta pentru o zi” este organizat de Consiliul Judetean, Primaria Braila, Scoala “Vespasian Lungu”, Casa de Cultura a Municipiului Braila, Centrul de Creatie si Biblioteca Judeteana “Panait Istrati”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-