Published On: mar, Iun 4th, 2013

Posibil referendum pentru Asocierea Intercomunitara

romania-impartita-in-opt-regiuni-antena-3-a-obtinut-proiectul-legii-regionalizarii-191769Daca Braila a dat dovada de solidaritate in aprobarea Asocierii Intercomunitare Braila – Galati – Tulcea, nu acelasi lucru putem spune si despre celelalte doua judete. Primarul Marius Stan a declarat ca intentioneaza sa supuna dezbaterii publice asocierea Galatiului cu Braila si Tulcea in vederea constituiri Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara.

“Sper ca in 30 de zile dezbaterea sa se finalizeze, spune ce vrea tot galateanul si atunci nu cred ca mai poate orice consilier din orice partid sa spuna altceva decat ce vrea cel care i-a dat votul”, a declarat Stan.

Daca alesii PSD si PC vor continua sa se impotriveasca Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara “Dunarea de Jos”, primarul Marius Stan ia in calcul organizarea unui referendum.

“Sper sa nu fie cazul si intelepciunea sa aiba castig de cauza pana la urma”, a marturisit Marius Stan, dezamagit ca USL nu a functionat cum ar fi trebuit la recenta sedinta a Consiliului Local.

Comentarii

comentariu

About the Author

-