Published On: joi, Iun 13th, 2013

Politistii braileni, fata in fata cu elevii

clip_image002Politistii Serviciului si Biroului Rutier s-au intalnit in aceasta saptamana cu peste 900 de copii si elevi din gradinite, scoli gimnaziale si licee din municipiu si judet pentru a le recomanda sfaturi preventive cu privire la circulatia pe drumurile publice.

In prag de vacanta, copii si elevii de la gradinitele nr. 1 si 56, scolile gimnaziale Viziru, “Vlaicu Voda”, Lanurile si “Radu Tudoran”, Scoala Generala nr.2 “Fanus Neagu”, Liceul cu Program Sportiv Braila, Liceul Teoretic “Nicolae Iorga” si Colegiul National “Gh.Munteanu Murgoci” au primit vizita politistilor de la Serviciul si Biroul Rutier care le-au reamintit cele mai importante reguli de circulatie pe drumurile publice si ca strada nu este spatiu pentru joaca.

Elevii au inteles ca trebuie sa se deplaseze numai pe partea dreapta a drumului si sa se asigure temeinic atunci cand vor sa traverseze, totodata politistii atragandu-le atentia ca nu au voie sa manuiasca atelaje hipo, daca nu au implinit varsta de 14 ani, sa nu circule cu bicicleta pe drumurile publice si pe unde au voie sa se plimbe cu rolele sau cu bicicleta.

Politistii rutieri le-au amintit elevilor de ce este important ca fiecare participant la trafic sa respecte regulile de circulatie pe drumurile publice, indiferent daca sunt soferi, mopedisti, biciclisti sau pietoni si, daca vor sa fie respectati, atunci trebuie sa manifeste respect.

Comentarii

comentariu

About the Author

-