Published On: joi, Iun 6th, 2013

Peste 93 kilograme de peste confiscat de politistii de frontiera braileni

peste-proaspatPolitistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au depistat pe timpul desfasurarii unei misiuni de combatere a braconajului piscicol, un cetatean roman care transporta cantitatea de 93 de kilograme de peste, fara a detine documentele legale.

In data de 5 iunie, ora 10.30, o patrula a politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila, pe timpul executarii unei actiuni specifice de combatere a braconajului piscicol, a oprit pentru control pe comunicatia DE 584 un autoturism marca Ford Focus condus de catre cetateanul roman S.D. in varsta de 56 de ani, domiciliat in municipiul Braila.

Procedandu-se la verificarea autoturismului, politistii de frontiera au descoperit cantitatea de 93 de kilograme de peste de diferite specii, pentru care barbatul nu a putut prezenta documente legale.

Cantitatea de 93 de kilograme de peste, in valoare de 900 de lei a fost ridicata in vederea confiscarii si predata unei unitati de profil spre comercializare.

Pe numele barbatului, politistii de frontiera au intocmit lucrare penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de detinerea, transportul sau comercializarea fara documente legale a pestelui, icrelor ori produselor din peste obtinute din pescuit.

Comentarii

comentariu

About the Author

-