Published On: mar, Iun 11th, 2013

Pentru 12 sutimi Braila a pierdut conducerea TMF

1-teatrul-maria-filotti-braila-spectacol-imagine-fotografie-scandal-aurel-simionescu-mircea-bodolanCandidatul brailean Georgiu Coman a pierdut conducerea Teatrului Maria Filotti pentru doar 12 sutimi. Coman a obtinut in urma evaluarii nota 8,47 iar contracandidatul sau Lucian Sabados 8,59.

Comisia de evaluare nu a tinut cu orasul nostru, alegand pentru conducerea celei mai importane institutii culturale din aceasta regiune un fost director de teatru care afirma “faptul ca, dupa 21 de ani de coducere, apare o oarecare oboseala, un anumit stres”, motiv pentru care a si parasit scena conducerii teatrului din Ploiesti.

La momentul la care Sabados si-a dat demisia, in noiembrie anul trecut, acesta afirma ca sanatatea lui mentala este mai importanta decat functia de conducere. Candidatul nu a mentionat aceste lucruri in momentul in care si-a sustinut examenul pentru sefia Teatrului Maria Filotii altfel, cu siguranta ca membrii comisiei nu ar fi lasat aceasta institutie pe mana unui om care se declara singur obosit si stresat de aceasta meserie.

O lupta pierduta pentru Braila, care nu duce lipsa de oameni de cultura competenti in astfel de functii. Teatrul Maria Filotti mai are insa o sansa de a fi reprezentat de un brailean, in urmatoarele zile fiind verificate contestatiile.

Comentarii

comentariu

About the Author

-