Published On: joi, Iun 20th, 2013

PC paraseste alianta cu liberalii: “Protocolul nu functioneaza. Functiile PC vor fi doar ale PC”

daniel constantinLa finalul sedintei Biroului Executiv al Partidului Conservator, vicepresedintele formatiunii politice Bogdan Ciuca a anuntat ca PC se delimiteaza clar de PNL.

“”Protocolul cu ACD fizic nu functioneaza. Nu prea au fost intalniri in plan local, nici in plan national. Asta nu inseamna ca avem o problema cu USL, USL ramane in continuare cel mai drag proiect al PC si credem ca este izbanda cea mai puternica a PC, alaturi de PSD si PNL. Pentru ca intalnirile acestea nu au prea existat, facem cunoscut ca toate pozitiile PC de acum incolo sunt ale PC si toate pozitiile PNL sunt ale PNL. Nu vizam o rupere, nu vizam o plecare”, a declarat  Bogdan Ciuca.

Aceasta miscare vine in urma insistentelor liderului PC, Daniel Constantin, de a se intalni cu Crin Antonescu, liberalul neraspunzand acestor cereri.

Aceeasi sursa citata, precizeaza ca Mihai Voicu, vicepresedintele PNL, da asigurari ca Protocolul ACD nu se va rupe.

“ACD-ul functioneaza in masura in care trebuie sa privim aceasta constructie politica ca fiind parte a USL. Intalniri, discutii formale sau informale cu PC exista in permanenta. Sunt convins ca vom putea discuta la nivel politic. Nu vad niciun motiv pentru care aceasta alianta sa fie rupta”, a precizat Voicu.

 

Comentarii

comentariu

About the Author