Published On: vin, Iun 21st, 2013

Pandurii Targu Jiu a primit acceptul UEFA pentru a evolua in Liga Europa

pandurii

Clubul Pandurii Targu Jiu a primit, vineri, din partea UEFA, documentul oficial care atesta ca gruparea gorjeana are voie sa evolueze in preliminariile Ligii Europa.

 ”Clubul Pandurii Targu Jiu a primit azi documentul oficial care atesta faptul ca echipa a primit acceptul UEFA de a evolua in Liga Europa. In documentul transmis de secretariatul general al UEFA, si semnat de secretarul general Gianni Infantino, se specifica faptul ca clubul Pandurii Targu Jiu a indeplinit in totalitate criteriile administrativ, sportiv, de infrastructura si financiar, conform regulamentelor UEFA Europa League. In urma transmiterii la UEFA de catre clubul Pandurii a tuturor documentelor solicitate clubul Pandurii a fost admis in UEFA Europa League in sezonul 2013 – 2014″, se arata in comunicatul postat de gruparea gorjeana pe site-ul pandurii-tg-jiu.ro.

Pandurii Targu Jiu este calificata in turul doi preliminar al Ligii Europa. Romania mai este reprezentata in aceasta competitie de Astra Giurgiu (turul doi preliminar) si Petrolul Ploiesti (turul trei preliminar).

Comentarii

comentariu

About the Author

-