Published On: joi, Iun 13th, 2013

O remiza si o infrangere pentru handbalistele de la LPS Braila

LPS Braila netIeri, 12 iunie a inceput turneul final de la Junioare II, competitie care are loc la Bucuresti la Sala Lucian Grigorescu.

Echipa LPS Braila, condusa de Alexandru Viorel a obtinut in primul meci disputat in cadrul turneului un rezultat de egalitate in meciul cu echipa celor de la Universitatea Resita. Partida a fost unul cu multe rasturnari pe tabela de marcaj, iar elevele lui Alexandru Viorel au obtinut un punct important in ultimul minut de joc, dupa ce antrenorul a trecut la aparare avansata.

In cea de-a doua zi, echipa de handbal feminin de la LPS Braila a intalnit, echipa gazda a turneului, SC 181 Bucuresti si au pierdut meciul la o diferenta de 6 goluri. Maine, de la orele16.00 LPS Braila intalneste Marta Baia Mare echipa care a remizat si ea in meciul cu cei de la Universitatea Resita, 18-18.

Echipele celor de la Gr. Sc. Energetic Rm. Valcea, Unirea Sannicolau Mare, ACS Sc. 181 SSP Bucuresti sunt primele semifinaliste in cadrul turneului de Junioare II de la Bucuresti.

Turneu final Rezultatele primei zilei:

Sc. Energertic Rm Valcea – CSS2 Baia Mare 35 – 12

LPS Roman – Unirea Sinnicolau Mare 23 – 27

LPS Braila – Universitatea Resita 27 – 27

Sc 181 – Marta Baia Mare 24 – 18

Rezultatele celei de-a doua zi

CSS2 Baia Mare – Unirea Sinnicolau Mare 22 – 27

Sc. Energertic Rm Valcea – LPS Roman 38 – 20

Marta Baia Mare – Universitatea Resita 18 – 18

Sc 181 Bucuresti – LPS Braila 31 – 25

Comentarii

comentariu

About the Author

-