Published On: Soare, Iun 16th, 2013

Nunta anului la Galati! Lucian Bute s-a insurat

bute nunta1Pugilistul Lucian Bute si iubita lui, Elena Aprozeanu s-au cununat religios, sambata, la Galati, unde a avut loc o petrecere la care au fost invitati peste 450 de persoane, iar nasii au fost primarul din Busteni, Emanoil Savin, si sotia acestuia.

Pugilistul Lucian Bute si sotia lui, Elena, s-au casatorit religios, sambata seara, la Biserica “Sfintii Imparati Constantin si Elena” din Galati, ceremonia, la care au participat aproximativ o suta de persoane, fiind oficiata de catre Arhiepiscopul Dunarii de Jos, IPS Casian Craciun. Lucian Bute si sotia sa au ajuns la biserica in jurul orei 17.00, cu doua limuzine Rolls Royce, fiind asteptati de rude si prieteni apropiati, care i-au primit in aplauze.Cei doi au intrat in biserica insotiti de nasii lor, primarul din Busteni, Emanoil Savin, si sotia acestuia.

Lucian Bute a purtat o redingota neagra, o camasa alba si papion negru, creatie a lui Alexandru Ciucu, iar sotia sa a avut o rochie alba, cu dantela si cu spatele gol. Lucian Bute si sotia sa au ajuns la Galati de la Pechea, localitatea natala a pugilistului, unde petrecerea a inceput de dimineata la casa parinteasca a lui Bute. Acolo, mirii au luat parte la obiceiuri precum “gatitul miresei” sau “hora miresei”, impreuna cu nasii si parintii. In cursul serii, la complexul Viva din Galati a avut loc petrecerea de nunta, intr-un cort imens amenajat pe terenurile de tenis ale clubului.

La eveniment au fost invitate peste 450 de persoane, intre care presedintele Traian Basescu si Elena Udrea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-