Published On: vin, Iun 28th, 2013

Niels Schnecker va fi directorul de campanie a lui Crin Antonescu

niels-schnecker-Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, astazi ca jurnalistul postului de televiziune Antena 3, Niels Schnecker va fi directorul sau de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014.

Moderatorul Antenei 3, care in ultimii ani realiza impreuna cu Sabina Iosub emisiunea „Previziunile zilei”, a hotarat sa paraseasca trustul Intact si presa cu totul, la sfarsitul acestei luni, trecand in zona de consultanta, unde va deveni director al campaniei prezidentiale a lui Crin Antonescu.

“I-am facut propunerea lui Niels Schnecker de a fi directorul meu de campanie electorala pentru prezidentialele din 2014, dupa o indelunga si atenta observatie a discursului sau ca om de televiziune, consultant in domeniul afacerilor si analist politic. M-am convins asupra autenticitatii mesajului sau, am vazut ca nu este doar un om de televiziune platit sa livreze continut editorial, ci dimpotriva, Niels Schnecker crede cu convingere in mesajul transmis zilnic in ultimii ani la tv si in necesitatea unei schimbari in sistemul politic romanesc. Iar eu de astfel de oameni am nevoie, integri, onesti si determinati sa lupte pana vom castiga nu doar alegerile prezidentiale, ci dreptul romanilor de a avea un trai mai bun in tara aceasta. Desi nu este un membru al PNL, convingerile lui Niels Schnecker coincid cu valorile Uniunii Social Liberale. Si in acest sens, cred ca, pentru elaborarea unei strategii puternice si eficiente, avem nevoie de viziunea externa si experienta vasta a domnului Schnecker in problemele critice si cronice ale sistemului politic si economic. In plus, avem nevoie de viziunea sa occidentala si de experienta si succesele sale, mai putin stiute publicului larg, inregistrate in cadrul campaniilor electorale din SUA”, a declarat Antonescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-