Published On: mar, Iun 11th, 2013

Mircea Dusa: “Flotila de la Braila este condusa de oameni priceputi”

mircea-dusaMinistrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a vizitat Flotila Fluviala din Braila, el spunand ca pleaca din orasul de pe Dunare cu un sentiment de multumire, deoarece institutia inca este bine dotata si ca are in frunte oameni care fac treaba cu adevarat.

Ministrul Dusa a anuntat ca vrea sa vada dotarea fiecarei arme din Armata Romana, asta pentru ca are loc procesul de restructurare, reorganizare si modernizare.

Pe langa vestea restructurarii Armatei, ministrul Mircea Dusa a facut mentiunea ca personalul angajat nu va avea de suferit de pe urma acestei decizii luate de la Centru: “Restructuram Armata in functie de cererile NATO, insa nu disponibilizam. Vreau sa vad ce dotare are fiecare arma in parte. Sunt multumit ca Flotila Fluviala este in stare buna la Braila”.

Reamintim ca oficialul de la Bucuresti s-a aflat astazi, la Braila, intr-o scurta vizita, purtand discutii atat cu primarul Aurel Simionescu, cat si cu presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu, in legatura cu terenurile care au fost cedate administratiei locale de catre Armata Romana.

Comentarii

comentariu

About the Author

-