Published On: mar, Iun 4th, 2013

Minora disparuta de la domiciliu

disparuta Nistor Denisa-Alexandra copyLa data de 9 mai a, la orele 8:30, la sediul IPJ Braila s-a prezentat braileanca Tudorita N., in varsta de 45 ani, care a sesizat disparitia de la domiciliu, din seara zilei de 7 mai 2013, a fiicei sale, Nistor Denis-Alexandra, in varsta de 16 ani.

In urma efectuarii primelor verificari a rezultat ca aceasta a plecat de acasa pe motiv ca mama ei ar fi acuzat-o ca, in cursul lunii aprilie, a sustras din locuinta mai multe bijuterii din aur si din argint pe care le-ar fi amanetat la o societate de profil situata pe raza muncipiului.

De asemenea, din declaratia mamei a rezultat ca aceasta are o relatie de prietenie cu un brailean de 18 ani si ca, in prezent, ar locui impreuna intr-o locuinta necunoscuta din municipiu.

Adolescenta are ten masliniu, inaltime 170 cm, greutate aproximativ 50 kg, corpolenta slaba, par negru, lung peste umeri, cu fir drept, ochi caprui, iar ca semn particular prezinta pe partea dreapta a gatului un tatuaj monocolor reprezentand un fluture.

Tanara purta la data disparitiei tricou de culoare gri, lung peste nivelul bazinului, avand pe piept imprimeul “Hello Kitty”, pantaloni tip colanti de culoare gri, prevazuti cu tinte la nivelul gambelor, sandale de culoare neagra.

Minora a mai fost plecata de la domiciliu in cursul lunii septembrie 2012, nu sufera de afectiuni medicale psihice sau cronice si nu are asupra ei acte de identitate.

Judiciaristii din cadrul Biroului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale desfasoara activitati de cautare si depistare a acesteia in vederea incredintarii familiei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-