Published On: Soare, Iun 9th, 2013

Minor disparut de la domiciliu

imagine politieAseara, la orele 19.00, Iancu C., in varsta de 56 ani, din Braila, a sesizat la Politie faptul ca fiul lui, Ciuraru Albert, in varsta de 13 ani, a plecat in mod voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit.

Politistii au stabilit ca in acea zi, in jurul orelor 12:00, minorul se afla acasa impreuna cu cei doi frati mai mici ai sai si a plecat in mod voluntar de la domiciliu, intr-o directie necunoscuta. Acesta a plecat frecvent de la domiciliu, calatorind cu trenul, fiind gasit de lucratorii de politie atat in municipiul Bucuresti, cat si in Ploiesti si Constanta.

Baiatul are o inaltime de 120 cm, 40 kg, fata ovala, parul saten, tuns scurt, ochi caprui, iar ca semn particular prezinta un handicap locomotor, in sensul ca are picioarele in forma literei „o”.

Era imbracat in pantalon lung de trening de culoare bleumarin, bluza cu maneca lunga de culoare bleumarin, cu mai multe imprimeuri, reprezentand ursuleti, un papuc de culoare albastra si celalalt de culoare verde. Nu are asupra sa acte de identitate.

Activitatile specifice pentru depistarea acestuia sunt continuate de politisti de la Biroului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-