Published On: vin, Iun 7th, 2013

Minor cercetat pentru sapte furturi

AR-1.955 politisti pe urmele hotilorIn ziua de 4 iunie, la orele 12:30, un cadru didactic de la Scoala Generala Dudesti a reclamat la Politie faptul ca, in perioada 31 mai- 4 iunie 2013, persoane necunoscute au patruns, prin escaladarea unei ferestre lasate deschisa, in incinta unitații de invatamant si, din cancelarie, au sustras un laptop si incarcatorul aferent, in valoare totala de 2.500 de lei.

In urma cercetarilor efectuate, politistii Postului de Politie Comunal Dudesti l-au identificat, ieri, un minor in varsta de 13 ani, din comuna Dudesti, caruia i-au probat ca, profitand de faptul ca a gasit una dintre ferestrele scolii deschise, a patruns in cancelarie, de unde a sustras laptop-ul, pe care, ulterior, l-a ascuns in vegetatia din apropierea liniei ferate care tranziteaza comuna.

Politistii au recuperat prejudiciul si l-au restituit unitatii prejudiciate.

Extinzand cercetarile, s-a mai stabilit ca minorul este autorul comiterii a altor cinci furturi din locuinta si a unuia dintr-o societate comerciala, in perioada ianuarie- mai 2013, cauze inregistrate, initial, cu autori necunoscuti. In cele sase cauze prejudiciul a fost recuperat in proportie de 60%.

Comentarii

comentariu

About the Author

-