Published On: joi, Iun 6th, 2013

Luni incepe prima sesiune a bacalaureatului

admitere 1* Pe 10 iunie va incepe examenul de bacalaureat, cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala, care se va desfasura pe parcursul a doua zile, pana pe data de 12 iunie *

Cea de a doua proba, de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala la limba materna pentru elevii apartinand minoritatilor nationale, se va sustine intre 12 si 14 iunie, iar evaluarea competentelor digitale intre 17 si 21 iunie.

Proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala se va desfasura intre 25 si 28 iunie.

Probele scrise vor incepe in data de 1 iulie cu limba si literatura romana, care va fi urmata in 2 iulie de proba la limba materna si in 3 iulie de proba obligatorie a profilului. Proba scrisa la alegere a profilului si specializarii se va da pe 5 iulie, iar rezultatele vor fi afisate pe 8 iulie, pana la ora 12,00. Tot in aceeasi zi, pana la ora 16,00, se vor putea depune contestatiile. Rezolvarea acestora se va face intre 9 si 11 iulie, iar afisarea rezultatelor finale pe data de 12 iulie.

In judetul Braila sunt inscrisi pentru sustinerea primei sesiuni a examenului de bacalaureat peste 6000 de elevi. Potrivit datelor transmise de ISJ Braila, procentul de promovabilitate la simularile din luna mai a fost de 78,94%.

Comentarii

comentariu

About the Author

-