Published On: Soare, Iun 9th, 2013

Lucian Bute s-a casatorit!

Lucian Bute* Lucian Bute si Elena Aprozeanu s-au casatorit in acest weekend, pe terasa Castelului Cantacuzino din Busteni *

In fata prietenilor, familiei si a nasilor, Lucian Bute si logodnica sa Elena au spus “DA” in acest weekend. Ceremonia a avut loc in curtea Castelului Cantacuzino din Busteni, acolo unde Bute este cetatean de onoare. Cel care a oficiat ceremonia a fost chiar primarul din Busteni, Emanoiul Savin, un prieten apropiat al mirilor si, acum, si nasul lor.

Pentru ziua cea  mare, Elena a imbracat o rochie din dantela cu pietre pretioase, iau Lucian a optat pentru un costum simplu si un papion verde, asortat cu tinuta proaspetei sale sotii.

Dupa ceremonie, petrecerea a continuat la castel, alaturi de prieteni si de colegi sportivi ca judoka Alina Dumitru, luptatorul de kick box Ionut Iftimoaie, fostul presedinte al Federatiei Romane de box  Rudel Obreja, afaceristul Frank Timis si soprano Irena Momchilova.

Cununia religioasa va avea loc peste o saptamana, la Galati. Apoi, Bute isi va duce proaspata sotie in luna de miere in Insulele Caraibe.

Comentarii

comentariu

About the Author

-