Published On: Soare, Iun 16th, 2013

LPS Braila, penultimul loc la turneul de Junioare II

LPS Braila net* Echipa antrenata de Viorel Alexandru a obtinut doar o victorie in acest turneu si un sigur rezultat de egalitate *

Saptamana aceasta Federatia Romana de Hanbdal a organizat la Bucuresti tuneul final de handbal feminin la Junioare II.

Echipa antrenata de Alexandru Viorel a terminat astfel turneul pe locul 2 si s-a calificat la turneul final, care a avut in perioada 12-16 iunie. Cu toate ca plecau cu gandul la medalie, LPS Braila nu a obtinut in acest turneu final decat un rezultat pozitiv si unul de egalitate.

Echipa LPS Braila, condusa de Alexandru Viorel a obtinut in primul meci disputat in cadrul turneului un rezultat de egalitate in partida cu echipa celor de la Universitatea Resita. Meciul a fost unul cu multe rasturnari pe tabela de marcaj, iar elevele lui Alexandru Viorel au obtinut un punct important in ultimul minut de joc, dupa ce antrenorul a trecut la aparare avansata.

In cea de-a doua zi, echipa de handbal feminin de la LPS Braila a intalnit, echipa gazda a turneului, SC 181 Bucuresti si au pierdut meciul la o diferenta de 6 goluri. Vineri de la  orele 16:00 echipa lui Alexandru Viorel a intalnit Marta Baia Mare, partida care s-a incheiat in favoarea baimarencelor 19-16 (6-7) si astfel LPS Braila a terminat seria ultima, cu un singur punct.

Fetele lui Alexandru Viorel au jucat ultimul meci pentru locurile 7-8, intalnind ultima clasata din seria I, CSS 2 Baia Mare, echipa care nu obtinuse niciun punct in primele meciuri.

LPS Braila a ocupat in final pozitia a VII-a, dupa ce a invins sambata CSS 2 Baia Mare cu scorul de 28-15.

Comentarii

comentariu

About the Author

-