Published On: mie, Iun 5th, 2013

Licitatie pentru efectuarea marcajelor rutiere

grivita trecere pietoni* Pentru marcarea rutiera, Serviciul de Utilitate Publica pentru Administrarea si Gospodarirea Locala, din subordinea Primariei Braila, “pune la bataie” 150.000 de euro, fiind valoarea contractului scos la licitatie *

Serviciul de Utilitate Publica pentru Administrarea si Gospodarirea Locala este dispus sa plateasca maxim aproximativ 150.000 euro in vederea executiei contractului de lucrari pentru marcarea suprafetelor rutiere din municipiul Braila. Este vorba despre marcaje longitudinale si transversale. Din anuntul facut public in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), reaiese ca valoarea estimata a contractului este de 615.200 lei, la care se adauga TVA, suma fiind echivalentul a aproximativ 150.000 de euro. Tot pe SEAp se mai mentioneaza ca suma maxima aferenta cheltuielilor diverse si neprevazute este de 59.200 lei, fara TVA, adica 10 puncte procentuale din valoarea estimata a lucrarilor.

Trecere de pietoniFirmele care sunt interesate sa participe la licitatie trebuie sa constituie o garantie de participare la aceasta procedura de 8.000 lei, dupa care adjudecatarul sa constituie pe perioada de executie a contractului o garantie de buna executie de 10% din valoarea contractului. Ofertantii mai trebuie sa dovedeasca experienta pe care o detin in lucrari similare prezentand macar un contract care se ridica la suma de 500.000 lei, fara TVA.

Tipul procedurii alese pentru atribuirea acestui contract este “Cerere de oferta” cu unic criteriu de selectie “pretul cel mai scazut”. Data limita de depunere a ofertelor este vineri, 14 iunie, urmand ca in aceeasi zi, la ora 11.00, la sediul Serviciului de Utilitate Publica pentru Administrarea si Gospodarirea Locala sa fie deschise ofertele. Finantarea nu este asigurata din proiecte sau programe cu fonduri europene, ci din “fonduri bugetare”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-