Published On: joi, Iun 13th, 2013

La un pas de tragedie: Un brailean a adormit in mijlocul unei intersectii

betivO situatie pe cat de comica, pe atat de tragica s-a petrecut ieri, la intersectia Bulevardului Dorobanti cu Calea Galati. Un barbat a fost surprins de camerele de supraveghere ale Politiei Locale cum a adormit in picioare, in mijlocul unei intersectii, in timp ce incerca sa traverseze strada.  Fiind sub influenta bauturilor alcoolice, braileanul si-a pierdut complet controlul, si s-a prabusit in mijlocul strazii, punandu-si viata in pericol si fiind la un pas de a fi calcat de un maxi – taxi.

Tragic este faptul ca pret de zeci de minute barbatul nu a fost bagat in seama nici de trecatori, nici de conducatorii auto, care se deplasau nepasatori pe langa el.

Braileanul a zacut cateva minute in mijlocul intersectiei, putand fi oricand calcat de o masina. Dupa o buna bucata de timp, doi barbati au coborat dintr-o masina si l-au dus pe trotuar, de unde au anuntat si Serviciul Judetean de Ambulanta. In 15 minute a sosit la fata locului un echipaj al politie si o ambulanta care l-a transportat pe barbat la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-