Published On: joi, Iun 20th, 2013

La multi ani Bebe!

SONY DSCGabriela Perianu, tanara jucatoare de la HC Dunarea Braila isi serbeaza astazi ziua de nastere.

Gabriela Perianu s-a nascut la Braila, pe 20 iunie 1994. Aceasta a inceput sa joace handbal in 2000, la Liceul cu Program Sportiv din Braila, fiind descoperita de profesorul Cristian Preda. In sezonul competitional 2008-2009, Perianu a devenit campioana nationala cu echipa de junioare III a liceului brailean.

La doar 14 ani cariera Gabrielei Perianu incepea sa prinda contur. Pe 28 ianuarie 2009, cu ocazia unui meci amical disputat intre echipa nationala de tineret si HC Dunarea Braila, ambele antrenate de Alexandrina Soare, Bebe, care avea doar 14 ani, a fost introdusa in joc si pastrata aproape tot meciul in lotul formatiei brailene.

Intentia Alexandrinei Soare era sa le testeze pe fete cu scopul cooptarii lor in lotul Dunarii Braila. Gabriela Perianu a inscris patru goluri in acest meci, iar antrenoarea Alexandrina Soare a ajuns atunci la concluzia ca despre Perianu se vor auzi multe si ca va ajunge cea mai buna handbalista.

Alaturi de Pricopi, Dedu, Safta si altele, generatia lui Perianu este cea mai valoroasa din ultimii ani.

La doar 19 ani, Gabriela Perianu este jucatoare de baza la HC Dunarea, la nationala de tineret dar si la nationala de senioare.

Toti antrenorii tinerei Perianu ii prevad acesteia o cariera lunga si frumoasa in lumea handbalistica.

Gabriela Perianu este cel mai bun rezultat al scolii handbalistice din Braila, fiind una dintre jucatoarele de viitor ale tarii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-